Amintiri, emoție și umor, la „Drag de România mea!”

Duminică, 16 mai, de la ora 15.00, depănăm amintiri, improvizăm, ascultăm muzică și luăm lecţii de onestitate şi omenie, la TVR2 și online pe TVR+, scrie tvr2.tvr.ro.

Emisiunea „Drag de România mea!” încearcă să ofere publicului modele de perseverență, longevitate și determinare, demne de urmat.

Fiecare duminică este un bun prilej pentru a descoperi sau redescoperi invitaţi din aproape toate domeniile.

Sosește la noi, în premieră, Mirela Vaida. Actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, Mirela Vaida este un artist complex, un artist care cântă, dansează şi moderează emisiuni de  televiziune.

Irina Păcurariu ne dezvăluie Rețeaua de Idoli şi ne vorbeşte cu patos despre jurnalism, viaţă şi iubire.

Considerat unul dintre cei mai importanţi muzicieni ai anilor ’80, Aurel Moga revine la noi pentru a ne cânta şi pentru a ne face o invitaţie la dans.

Noua generaţie a muzicii uşoare româneşti este reprezentată de frumoasa AMNA, una dintre cantautoarele de succes ale momentului.

În anul 2013, contratenorul Cezar Ouatu reprezenta România la Concursul Internaţonal Muzical Eurovision. Cezar Ouatu vine la noi pentru a ne încânta cu unele dintre cele mai cunoscute partituri de operă din întreaga lume.

Energie, umor şi multă voie bună. Într-un cuvânt, Laura Lavric.​

Artista se întoarce în studioul 3 al Televiziunii Române, de data aceasta împreună cu  fiul ei, Victor Lavric, un muzician desăvârşit, iniţiatorul şi compozitorul grupului Victor Lavric Project.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: duminică, ora 15:00