Anchetă la un liceu din Buzău după apariția unor imagini cu o farsă pusă la cale de elevi

Este anchetă la un liceu din Buzău după ce în mediul on-line au apărut imagini cu o farsă dureroasă pusă la cale cel mai probabil de elevi: victima a fost o profesoară care, când a dat să se așeze pe scaun, la catedră, a căzut.

Piciorul scaunului ar fi fost tăiat de cineva, crede directorul liceului, mai ales că incidentul a fost filmat de unul dintre elevi și postat pe o rețea socială. După ce ancheta va stabili cine este vinovat, vor fi date și sancțiuni, scrie stirileprotv.ro.

Scenele s-au petrecut la liceul tehnologic Henri Coandă din Buzău, la o ora de biologie. Profesoara intră la clasă și dă să se așeze pe scaun. Unul dintre elevi era deja la tablă. Iar dascălul cade pe spate.

La momentul incidentului, profesoara a considerat că a fost doar un scaun șubred care a cedat pur și simplu, și nu i-a dat mare importanță. Însă după apariția imaginilor pe internet conducerea liceului s-a autosesizat.

Mihai Ganea, director Liceul tehnologic Henri Coandă Buzău: ”În prima zi de scoală a doamnei profesor a avut loc un eveniment pe care doamna profesor l-a considerat un accident minor pe care ni l-a adus la cunoștință”.

Imaginile filmate demonstrează clar că elevii din clasă pândeau momentul și așteptau să cadă profesoara de biologie, să înregistreze scena și să se amuze pe seama ei. Acum toți vor fi audiați.

Mihai Ganea, director Liceul tehnologic Henri Coandă Buzău: ”Am vorbit cu elevii de la școală, am vorbit cu elevul care a postat imaginile în mediul on-line, voi solicita părinților să se prezinte la școală și să stabilim ceea ce s-a întâmplat în legătură cu acest eveniment”.

Sancțiunile celor care se fac vinovați pot merge de la scăderea notei la purtare, până la exmatriculare.