Bogdan Dinu, cea mai dură înfrângere a carierei, dar cea mai mare bursă a vieții. Putea boxa pentru centura mondială WBA

Formula 1: Marele Premiu al Azerbaidjanului, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Baraj promovare La Liga: Leganes – Rayo Vallecano, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Buzoianul de 34 de ani a rezistat mai puțin de două runde în fața britanicului cu 11 ani mai tânăr, care a devenit astfel challenger obligatoriu la centura mondială WBA, deținută de americanul Trevor Bryan, neînvins în carieră, scrie digisport.ro.

Bogdan Dinu, învins prin KO de Daniel Dubois

Bogdan Dinu a bifat astfel trei înfrângeri în carieră, toate prin KO și toate venite în ultimele 5 meciuri.

De cealaltă parte, Dubois (23 de ani), care este considerat unul dintre cei mai promițători pugiliști ai lumii la categoria grea, are o singură înfrângere în carieră, însă suferită din cauza unei accidentări la cavitatea oculară în meciul cu Joe Joyce, din noiembrie 2020.

Bogdan Dinu, cea mai mare bursă a carierei

Chiar dacă a pierdut, Bogdan Dinu a încasat cea mai mare bursă din cariera sa, 350.000 de euro, în timp ce adversarul său a primit 875.000 de euro.

La acești bani se adaugă cotă parte din drepturile de imagine, iar suma totală e aproape dublă.

În martie 2019, Bogdan Dinu a mai încasat o sumă mare, 200.000 de dolari la meciul cu un alt challenger la titlul mondial, Kubrat Pulev.

Niciun pugilist român de categorie grea nu a luptat pentru un titlu mondial din boxul profesionist, dar Bogdan Dinu a fost extrem de aproape.

Galerie Foto

Etichete: bogdan dinu , daniel dubois