Două femei au bătut un polițist și pe altul l-au dat cu spray lacrimogen

Incidentul violent a avut loc pe 1 septembrie în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui. O patrulă de poliţie a oprit o maşină care circula pe strada principală din oraş, Au cerut actele la control, constatând că şoferul nu avea asigurare, situaţie în care urmau să ridice plăcuţele de înmatriculare al autovehiculului până la intrarea în legalitate. Alături de acesta în maşină se aflau şi două femei, care au coborât.

În acel moment a început nebunia. Şoferul a devenit violent verbal şi a demarat în trombă cu maşina, cu poliţiştii pe urmele lui, care au reuşit la scurt timp să îl tragă pe dreapta. Cele două femei au venit în fugă în zona fusese oprită maşina de către oamenii legii şi l-au luat pur şi simplu la bătaie pe poliţistul care voia să întocmească procesul verbal. Au tăbărât peste agent, lovindu-l cu genţile în cap, trăgând de el, i-au rupt hainele şi l-au trântit pe jos, scrie obiectiv-sm.ro.

Colegul poliţistului bătut a scos un spray paralizant, cu care a încercat să le îndepărteze pe cele două agresoare. Acestea au fugit împreună cu şoferul, dar după câţiva metri s-au oprit şi au început, toţi trei, să arunce cu pietre către cei doi poliţişti, avariind serios autospeciala de poliţie. După care au fugit.

Poliţiştii au chemat întăriri şi, în scurt timp, agresorii au fost prinşi. Camera portabilă de filmat de pe uniforma unuia dintre poliţişti, care a surprins tot incidentul, a constituit o probă solidă pentru dovedirea ultrajului.

Agresorii au fost identificaţi ulterior de poliţişti. Este vorba despre Carmenica Tănase (35 de ani) Magdalena Constantin (47 de ani) şi Vijai Tănase, (41 de ani). Aceştia au fost duşi într-o primă fază la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde au fost audiaţi în dosarul penal în care sunt cercetaţi pentru ultraj. Vineri, 3 septembrie, instanţa a emis mandate de arestare pentru toţi trei.

Sursa: Adevărul.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Petrecere pe stradă, oprită de polițiști. Tinerii nu mai aveau loc în club

Consultații gratuite pentru animalul tău, toată săptămâna, la noul Cabinet Veterinar Giulivet

Factură record la curent – 150.000 de euro la un apartament nelocuit

Ivan Patzaichin, unul din cei mai mari sportivi români, a decedat

Un bătrân a murit înecat cu mâncare, la Mall. Oamenii l-au filmat dar nu au intervenit

O mașină s-a oprit intr-un stâlp, cu roțile in sus, in Satu Mare

Street Music Festival a umplut străzilor orașului. Nu pierde ultima zi de festival

Bataie generală între două clanuri din Negrești, sâmbătă seară

O fată de 15 ani, din județul Satu Mare a murit într-un canal

O firmă din Satu Mare a vrut să fenteze statul la importul de sicrie din China

Doi bărbați prinși la Crucișor la braconaj, in miez de noapte

A murit unul din cei mai iubiți profesori de sport din oraș – Mihai Robescu