Femeia accidentata de tren in Prahova este din Buzau, fosta iubita a unui ex-fotbalist

Femeia accidentata de tren in Prahova este din Buzau, fosta iubita a unui ex-fotbalist care a jucat la cele mai mari cluburi din România.

Daniela (Carla) Oloș este o tânără de 30 de ani, care a fost accidentată de tren în Prahova, între stațiile CFR Tomșani și Cricov, scrie zdp.ro.

Accidentul s-a petrecut marți noaptea și de atunci femeia este în comă, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Femeie in coma, dupa ce a fost lovita de tren in Prahova

Anchetatorii nu știu ce s-a întâmplat cu Daniela Oloș, dar surse din familie susțin că în ultima perioadă era deprimată.

Tânăra ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud, de unde a luat un alt tren în direcţia Buzău.

Momentan, nu se știe dacă a căzut din greșeală sau dacă a fost aruncată din tren, dar acestea sunt ipotezele luate în calcul de polițiști.

Cine este Daniela Oloș

Dana Oloș a absolvit Liceul de Artă „Margareta Sterian” din Buzău și o perioadă se anunța o adevărată speranță a lumii culturale locale. A scris poezie, a jucat în piese de teatru etc.

La un moment dat, ea a ajuns jurnalistă la Realitatea și la România TV, unde a și căpătat porecla de „sexoasa roșcată Carla”, deși nu avea legătură cu numele ei real. În schimb, era vopsită roșcat…

De asemenea, în perioada respectivă, presa mondenă a scris că și-a făcut mai multe operații estetice, la sâni, la buze etc.

Așa l-a întâlnit pe Adrian Cristea, un fotbalist cunoscut mai curând pentru  escapadele amoroase, decât pentru realizările din teren, deși a fost un talent autentic, motiv pentru care a jucat la cluburile Dinamo și Steaua.

Cei doi au avut o relație de scurtă durată.

După despărțire, Daniela Oloș și-a încercat norocul ca femeie de afaceri. Și-a deschis un salon de tatuaje și un atelier de haine, dar nu a reușit să le țină pe linia de plutire.

Ulterior, a încercat să devină actriță, lucru care i-a reușit, ea jucând pe scena Teatrului din Sibiu.

Recent, în noiembrie 2019, a apărut în emisiunea IUmor de la Antena 1.

Ziarul de Ploiești