Proprietarul unui apartament din Mamaia a văzut pe TikTok cum chiriaşii îi distrug locuinţa. „Am sărit în pantaloni, fix la poliţie”

Dezastru au lăsat în urmă mai mulţi tineri într-un apartament pe care l-au închiriat în staţiunea Mamaia, timp de trei zile. Neinspirat, unul dintre ei a filmat haosul, iar imaginile au apărut pe TikTok. Au devenit virale în scurt timp. Apoi au fost şterse, însă era deja prea târziu. Proprietarul apartamentului le-a văzut, din întâmplare, şi a rămas şocat.  

Românii care nu s-au recenzat nu vor mai fi amendaţi până la urmă. Autorităţile i-au ameninţat cu sancţiuni de 3.000 de lei

Uşi scoase din balamale, scaune şi canapele rupte, lucruri aruncate peste tot. Aşa a ajuns să arate un apartament din staţiunea Mamaia, închiriat de un grup de tineri, weekend-ul trecut. Culmea, proprietarul a descoperit dezastrul uitându-se pe TikTok. 

Vlad Niculescu, proprietar apartament: La ora 01:00 noaptea încercam să mă bag şi eu la somn şi zic, hai să stau 2 secunde pe TikTok. Şi am văzut filmarea, fix… Citește articolul integral pe observatornews.ro