Top 10 pensiuni de poveste din România, cu piscină interioară și spa la munte

Apă, piscină, saună, dar și un view de poveste. Sună bine, nu? Astăzi, avem pentru voi un top special: pensiuni cu spa la munte, moderne, amplasate într-un peisaj de vis, perfecte ca să vă încărcați bateriile după o săptămână agitată.

1.MONTANA RESORT & SPA

Pensiune cu spa în Bistrița

Colibița, Bistrița Năsăud: la 165 km Cluj, la 489 km de București, la 455 km de Timișoara, la 285 km de Iași, la 248 km de Sibiu

Începem topul nostru cu un loc tare drag nouă: Colibița sau “marea de la munte” cum i se mai spune. Aici, într-un decor de poveste, se află Montana Resort &Spa: o pensiune clasică, dar cochetă, situată la 700 de metri de coada lacului din Colibița, cu un view superb spre munte.

Punctul forte al pensiunii este spa-ul. Este chiar foarte fain și relaxant.  Așa că, dacă tot ajungeți la Colibița, nu ratați Montana Resort &Spa!

CÂT COSTĂ? Află mai multe AICI.

2. MEANDER Pensiune cu centru spa aproape de Cluj Băița, Cluj: la 40 de km de centrul Clujului, la 420 de km de București, la 336 de km de Timișoara, la 367 km de Iași

Vă arătam, acum, un loc superb de lângă Cluj: o pensiune faină și elegantă din satul Băița, de lângă Gherla, pe care o recomandăm celor care vor să aibă seara parte de liniște. Ne-a plăcut mult aici stilul rustic, cu accente moderne, care nu știrbește nicio secundă autenticitatea locului, dar mai ales centrul wellness, cu piscină interioară, construită din nisip și piatră.

CÂT COSTĂ? Află mai multe aici.

3. POEZIA Pensiune cu spa din Satu Mare Luna, Satu Mare: la 195 km de Cluj, la 364 km de Timișoara, la 47 km de Cimitirul Vesel

Mergem, acum, într-o zonă care a stat, în ultimii ani, în umbra Maramureşului, dar care este, din punctul nostru de vedere, la fel de spectaculoasă, la Luna Şes, în Ţara Oaşului, şi care merită văzută măcar o data în viaţa. Aici, veţi găsi Poezia, un complex de 4 stele, amplasat într-un peisaj de vis, la doar 8 kilometri de Negreşti Oaş. E un loc modern, luxos, cu un raport preț-calitate foarte bun.

CÂT COSTĂ? Află mai multe aici.

4. GASTHAUS GRINDEȘHTI

Cazare cu vouchere de vacanță și spa la munte

Văliug, Caraș Severin: la 478 de kilometri de București, la 128 de km de Timișoara, la 185 de km de Sarmizegetusa

Văliug este una dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România, așezată la poalele munților Semenic. Locul seamănă cu un mic rai, cu multă liniște, aer curat și peisaje de poveste, care îți vor încărca bateriile. E locul numai bun pentru o relaxare la spa.

Văzută de sus, pensiunea Gasthaus Grindeșhti te lasă fără cuvinte: este situată în mijlocul pădurii, la marginea unui lac, cu ponton, zona perfectă pentru relaxare, într-o zi cu soare, indiferent de anotimp. Pensiunea are un design superb, care împrumută ceva din cabanele autentice austriece. Așa sunt si serviciile aici: nemțești și de calitate.

CÂT COSTĂ? Vezi cât costă aici:

5. CASTELNOR Pensiune cu piscină la Păltiniș

Păltiniș, Sibiu: la 298 de km de București, la 177 km de Cluj, la 282 km de Timișoara

La doar 4 kilometri de pârtia Oncești și în apropierea și a altor pârtii din zona Păltiniș, veți descoperi superbul resort de la Castelnor. E un loc care te va uimi, din orice colț al complexului te vei afla. Noi abia așteptăm să ne bucurăm, vara viitoare, de piscina exterioară, dar, până atunci, vă recomandăm să încercați piscina-jacuzzi, cu un view superb spre munte. L …

Citește articolul integral pe calatorinbascheti.ro