Zăpadă și aglomerație în stațiunile de la munte. La Rânca ninge de două zile, iar în Poiana Brașov s-a depus deja primul strat

Vacanța de 1 Decembrie a debutat și cu prima zăpadă serioasă din acest an. Turiștii care au ales să meargă la munte în această perioadă se bucură de un adevărat peisaj de iarnă. La Rânca ninge neîncetat de două zile, iar în Poiana Brașov s-a depus deja un strat consistent de nea.

Nici bine nu s-a așezat zăpada la munte că sute de turiști s-au bucurat de venirea iernii. Și cum cele 5 zile libere s-au transformat într-o minivacanță în Poiana Brașov toate hoteluri și pensiunile au fost rezervate din timp. Și la Rânca de două zile ninge neîncetat. Motiv de bucurie pentru cei care vor petrece minivacanța de 1 Decembrie, scrie digi24.ro.

Zeci de turistii au urcat cu telegondola pe munte inca de la primele ore. Ei s-au bucurat ca au gasit zapada aici. Chiar daca nu se poate schia inca oamenii au facut poze impreuna cu prietenii sau cu familia, iar cei mici s-au jucat in zapada. 

– Mă bucur că am venit aici este foarte bine că este zăpadă în perioada asta a anului, bate rău vântul doar că nu ne oprește din a ne distra.- Este un sejur foarte plăcut în primul rând pentru că este prima zăpadă pe care o vedem pe anul acesta- Îmi place Poiana Brașov, vin aici de când eram mică. Chiar sperăm să prindem puțină zăpadă și ne bucurăm de iarnă și de sărbători.

Centrele SPA din hoteluri au fost o alternativă bună pentru cei care nu au vrut să urce la Postăvaru. În stațiunea Rânca e zăpadă de 15 centimetri.

 – Este prima zapadă din acest sezon de iarnă. Puțin mai târziu față de anii precedenți când era în jur de 20 noiembrie și un strat de 25-30 de cm, acum ne mulțumim și cu mai puțin.

De sfântul Andrei și de 1 Decembrie, dacă stratul de zăpadă nu se topește vor fi deschise și pârtiile.

Editor : A.A.